برگزاری کارگاه کنترل درد و رژیونال آنستزی

کارگاه کنترل درد و رژیونال آنستزی در تاریخ ۲۶ بهمن ۹۶ با حضوراساتید هیات علمی گروه بیهوشی و متخصصان بیهوشی استان اصفهان در مرکز یادگیری مهارت های بالینی برگزار گردید .

برگزاری نهمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دوره ی دکتری پزشکی عمومی

نهمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دوره ی دکتری پزشکی عمومی، روز پنجشنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۶ با حضور ۶۵ نفر از کارورزان و ۳۸ نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ در مرکز یادگیری مهارت های بالینی برگزار گردید. این آزمون در دو روتیشن A , B با ۱۶ ایستگاه ، در دو زمان ۸-۱۰ و ۱۰-۱۲ انجام شد.

برگزاری آزمون TOEFL

اولین دوره آزمون TOEFL در روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۶ مطابق با ۱۲ نوامبر ۲۰۱۷، با ۲۴ نفر شرکت کننده از اقصی نقاط کشور، با همکاری دانشگاه مجازی در مرکز یادگیری مهارت های بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای اولین بار برگزار گردید.

بازدید

روز پنجشنبه ۱۱ ابان ماه ۱۳۹۶ ، معاون محترم پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جناب آقای دکتر علیرضا یوسفی از برگزاری هشتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دوره ی دکتری پزشکی عمومی،

در مرکز یادگیری مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بازدید نمودند.

برگزاری هشتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دوره ی دکتری پزشکی عمومی

هشتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دوره ی دکتری پزشکی عمومی، روز پنجشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۳۹۶ با حضور ۶۵ نفر از کارورزان و ۳۸ نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ در مرکز یادگیری مهارت های بالینی برگزار گردید. این آزمون در دو روتیشن A , B با ۱۷ ایستگاه ، در دو زمان ۸-۱۰ و ۱۰-۱۲ انجام شد.

برگزاری چهل و دومین دوره ی آزمون الکترونیکی MHLE برای نخستین بار

روز پنجشنبه ۱۳ مهر ماه ۱۳۹۶، چهل و دومین دوره ی آزمون MHLE برای نخستین بار به صورت الکترونیکی در مرکز یادگیری مهارتهای بالینی برگزار شد.

انتصاب جناب آقای دکتر محمدرضا صبری به عنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آقای دکتر محمدرضا صبری، استاد دانشکده پزشکی، بعنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منصوب شدند.

انتصاب جناب آقای دکتر احمد موحدیان عطار، بعنوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آقای دکتر احمد موحدیان عطار، استاد دانشکده داروسازی و علوم دارویی، بعنوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شدند.

برگزاری اولین دوره آزمون جامع پایان سطح یک آموزش مجازی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه ی اعضاء هیات علمی

آزمون جامع پایان سطح یک آموزش مجازی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه ی اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ویژه ی اعضاء هیات علمی، در تاریخ ۵ مهر ۹۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت الکترونیکی در مرکز یادگیری مهارتهای بالینی برگزار گردید.

انتصاب جناب آقای دکتر غلامرضا اصغری به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غلامرضا اصغری را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب کردند.

صفحه‌ها

اشتراک در قطب علمی آموزش مهارت های بالینی کشور RSS